Notícies i actualitat

Menorca Talaiòtica a la recerca del jove guia

Data : 06/03/2017

Avui, dilluns 6 de març de 2017, s'ha publicat el llistat de 10 seleccionats per a passar a la segona fase del certamen Menorca Talaiòtica, a la recerca del jove guia #BecaTalaiòtica.

S’ha valorat el total de 21 sol·licituds d’inscripció rebudes fins a la data límit, provinents dediferents comunitats autònomes de tot l’Estat espanyol (Illes Balears - 11 de Menorca -;Catalunya, Comunitat Valenciana, Andalusia, Castella-La Manxa, Madrid, Castella i Lleó, Astúries i País Basc) amb joves d’entre 17 i 24 anys.
S'ha continuat rebent sol·licituds fora del termini d'inscripció que, segons es detalla a les bases legals del concurs, no han entrat dins la convocatòria per no entregar-se dins el període d'entrega establert, i per tant no s'han tingut presents durant la selecció.

10 participants han estat seleccionats per a passar a la segona fase, i 5 han estat seleccionats per a restar en reserva i entrar en concurs en cas que hi hagi alguna baixa dels
primers seleccionats.

A la pàgina web del certamen www.beca.menorcatalayotica.info es penjarà en breus l'acta de la reunió del comitè d'experts, en què es detallen els motius de selecció.

Els 10 participants seleccionats per a passar a la segona fase del concurs són per ordre alfabètic:

1. Ana Seisdedos (pseudònim: Ana6d2) de Madrid, nascuda el 1993.
2. Andreu Servera (pseudònim Myotragus balearicus), de Menorca (Ciutadella), nascut el
1997.
3. Carolina Castaño (pseudònim Caroline) de Premià de Dalt, Barcelona, nascuda el 1995.
4. Daniel Ruíz (pseudònim Dani) d' Almàssera, València, nascut el 1996.
5. Eugeni Marí (pseudònim Eugeni) de Menorca (Maó), nascut el 1994.
6. Júlia Gomila (pseudònim Tramuntana) de Menorca (Maó), nascuda el 1997.
7. María del Pilar Esteban (pseudònim MPEG) de Sevilla, Andalusia, nascuda el 1995.
8. María Luna (pseudònim MariaLuna) de Colmenar Viejo, Madrid, nascuda el 1991.
9. Nagore (pseudònim Nagore) de Bizkaia, País Basc, nascuda el 1995.
10. Sara Santaella (pseudònim Sara) de Menorca (Ferreries) nascuda el 1995

Durant aquesta setmana es mantindran reunions amb tots els seleccionats mitjançant videoconferència per a donar detalls de la segona fase del concurs, i decidir quin jaciment talaiòtic treballarà cada un d’ells. Es publicaran imatges de les reunions a la nostra pàgina de Facebook (Beca Talayótica, en busca del joven guia), Instagram i Twitter (@amicsmuseumenorca).

Maó, 6 de març de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS