Notícies i actualitat

Cinc places per allotjar estudiants a la casa de Menorca a Barcelona

Data : 10/06/2014

L'equip de govern del Consell Insular de Menorca va aprovar per Consell Executiu, el passat 26 de maig, les bases que regulen la selecció dels estudiants menorquins que opten a residir a la Casa de Menorca a Barcelona i la convocatòria corresponent al 2014.

Segons aquestes bases, els beneficiaris són estudiants empadronats a qualsevol dels municipis de Menorca, que estudiïn o que iniciïn estudis universitaris de primer cicle, estudis universitaris de segon i tercer cicle, estudis de formació professional que no es puguin cursar a Menorca, estudis oficials de durada superior a un any que no es puguin cursar a l'illa i qualsevol estudi postobligatori que s'hagi de cursar fora, a Barcelona capital i província.

El règim d'estada a la Casa de Menorca és de lloguer en habitació compartida i la selecció es farà per criteris econòmics i acadèmics. Les sol·licituds s'han de presentar al Consell Insular de Menorca (plaça de la Biosfera, 5) o a l'oficina de Ciutadella (plaça de la Catedral, 5) i el termini per fer-ho acaba dia 27 de juny.

En total es convoquen cinc places per poder estudiar a la Casa de Menorca a Barcelona. Més informació a www.cime.es.

Maó, 10 de juny de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS