Notícies i actualitat

El Consell de Menorca engega la campanya Proturisme

Data : 03/06/2013

El Consell Insular de Menorca ha presentat aquest matí la campanya Proturisme, una iniciativa la finalitat de la qual és sensibilitzar a la societat menorquina de la importància de la indústria turística. Amb una sèrie d'accions, es pretén que tothom conegui aquesta indústria i sigui comprensible amb ella.

Es tracta de pla de llarg recorregut que arrenca avui i que durarà fins al final de la legislatura. Va dirigit principalment a la societat civil, administracions, professionals del sector, centres d'educació, cossos i forces de seguretat i mitjans de comunicació.

La campanya s'engega amb la col·locació de tanques publicitàries amb missatges d'acolliment. L'aspecte visual és un dels destacats de Proturisme. A més, també té altres àmbits d'incidència: mitjans de comunicació, internet, xarxes socials, xerrades a les escoles i centres de formació, taules rodones de professionals, i la distribució de 90.000 sobres per barres de pa, entre d’altres actuacions. El departament de Turisme del Consell ha implicat també a Ajuntaments, Universitat dels Illes Balears, escoles i instituts, aeroport, patronals empresarials, cossos i forces de seguretat de l'Estat, etc ja que l'èxit d'aquesta iniciativa travessa a tota la societat. 

El president del Consell, Santiago Tadeo, ha assenyalat que ‘el turisme és el nostre principal sector productiu, i estem apostant per la diversificació. Ara hem d'anar més enllà, no quedar-nos parats i sensibilitzar a la societat de la importància del sector’. Tadeo ha afegit que ‘s'intensifiquen les accions en l'àmbit turístic sense per això aparcar la resta de sectors productius’.

La consellera de Turisme, Salomé Cabrera, ha explicat que amb Proturismo es pretén ‘guanyar en qualitat, posicionament i competitivitat. És un treball de llarg recorregut, cal sensibilitzar i comunicar, el ciutadà ha de formar part de l'experiència del turista quan visita Menorca’. Per a Cabrera ‘és important conèixer per entendre’ en referència al sector turístic. Per aquest motiu s'incidirà en la societat perquè conegui ‘l'interior d'un hotel, de l'aeroport o d'un creuer. Volem predisposar favorablement a la societat de cara al turisme’. Ha afegit que ‘hem de tornar als nostres valors originals d'hospitalitat i amabilitat, és fonamental avui dia’.

Maó, 3 de juny de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS