Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca posa en marxa la web de transport públic terrestre a cost zero

Data : 31/05/2013Gràcies a la col·laboració entre el Consell Insular de Menorca i el Consorci de Transports Mallorca, depenent de la Direcció General de Transports del Govern balear, s'ha pogut posar en marxa a cost zero la web del transport públic de l'Illa.

Així ho han explicat avui el conseller de Mobilitat i Projectes del Consell Insular de Menorca, Luis Alejandre, el director gerent del Consorci Transports Mallorca, Rafel Oliver, i el cap de l'Àrea Tecnològica d'aquesta entitat, Miquel Àngel Simó.

Aquest portal, menorca.tib.org, està escrit en català, castellà, anglès i alemany i en breu estarà traduïda en francès, rus i italià. Està operativa des de les 10.30 hores d'avui matí i a les 10.38 una persona des d'Anglaterra ha cercat ja informació, la qual cosa ajudarà a promocionar Menorca des del vessant turístic. Per altra banda, un acord de col·laboració amb Google permet que el gegant informàtic aporti informació sobre el Consell Insular de Menorca al seu motor de recerca.

A part de poder planificar les rutes, coneixent el temps i els possibles transbords, aquest portal permetrà als usuaris que es vulguin enregistrar saber amb antelació possibles incidències o els detalls dels seus desplaçaments.

Segons ha explicat Simó, a Mallorca, la mateixa web té en 2013 més de dos milions de visites, un 30% de les quals són turistes en origen, principalment alemanys i britànics. Es va posar en marxa en 2011.

El conseller Alejandre ha assegurat que es tracta de la primera part d'un projecte de col·laboració que permetrà en una segona fase la unificació en una mateixa targeta tendent a la informatització integral del servei de transport públic terrestre de Menorca.

Maó, 31 de maig de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS