Notícies i actualitat

Fundació Destí intensifica la tasca de promoció de Menorca al mercat alemany amb un nou viatge de agents turístics a la Illa per descobrir el destí

Data : 24/05/2013

Un grup d’agents de viatge alemanys romandran fins demà diumenge a Menorca per descobrir i conèixer de primera mà l'Illa com a destinació turística de cultura i naturalesa, gràcies a la col·laboració de Fundació Destí i l'Oficina Espanyola de Turisme en Düsseldorf. Aquesta nova acció respon a la estrategia de la conselleria de Turisme del Consell Insular per intensificar la tasca de promoció del producte turístic insular a un mercat de referència como es l’alemany.

L'objectiu d'aquests viatges d'agents turístics i tuorperadors (famtrip) resideix en la necessitat que té la destinació, en aquest cas Menorca, que els prescriptors coneguin les peculiaritats que més tard oferiran directament als seus clients i comprovin el grau de compromís amb la qualitat que tenen els serveis que ofereixen. Com més gran sigui aquest coneixement major serà també el grau d'implicació de l'agent en aquest producte que ja coneix i la vehemència amb el qual ho ofereixi. Per aquest motiu, els famtrip són un element molt valuós en les estratègies de promoció de qualsevol destinació turística.

És per això que Fundació Destí promou la realització d'aquest tipus d'accions, ja sigui en solitari, en col·laboració amb touroperadors o al costat de diferents Oficines Espanyoles de Turisme.

Salomé Cabrera, consellera de Turisme del Consell Insular de Menorca, va destacar que “si el professional que ha d'oferir un producte ho coneix de primera mà i comprova que el servei que es dóna és de qualitat, ho ofereix amb major implicació perquè sap que no s'equivoca, no està defraudant al seu client, ni es juga el prestigi de la seva empresa”. Per aquest motiu “aquest tipus d'accions són de gran importància per posicionar-nos adequadament”, va afegir la titular de la cartera de turisme del Consell Insular de Menorca.

Aquest famtrip, a diferència d'uns altres, està destinat a promocionar Menorca com a destinació de cultura i naturalesa. Els professionals turístics alemanys visitaran durant la seva estada a Menorca de quatre dies una finca ramadera on veuran com es fabrica formatge Maó-Menorca (turisme etnològic), presenciaran un espectacle eqüestre, realitzaran el tram de Camí de Cavalls entre Cala Galdana i Cala Macarella, visitaran la Naveta des Tudons, el Port de Maó, Port de Ciutadella, Fornells, Faro Favaritx, Albufera des Grau, Poblat de Binibeca i la Cova den Xoroi, així com el casc urbà de Ciutadella i Maó, entre una altra coses.

Maó, 24 de maig de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS