Notícies i actualitat

Els Joves Qualificats s’incorporen al Consell Insular de Menorca i als ajuntaments de l’illa

Data : 28/02/2017

El conseller d’Ocupació, Projecció Econòmica i Joventut, Miquel Company, ha presentat avui el programa que impulsa el SOIB Jove i Garantia Juvenil i pel qual un grup de Joves Qualificats, menors de 30 anys i amb un nivell d’estudis superiors, s’incorporen com a professionals al Consell Insular de Menorca i als ajuntaments de l’illa.

“Aquesta és una manera de què els joves i les joves de Menorca puguin tenir una primera experiència professional per ocupar un lloc de feina en l’àmbit dels seus estudis, mentre perceben un salari. D’aquesta manera, es possibilita una primera experiència laboral millorant així les oportunitats d’ocupació futures”, ha dit el conseller. La durada dels contractes és de 6 o 9 mesos.

A Menorca hi ha 57 beneficiaris, repartits en els següents municipis o entitats: Es Mercadal (1), Alaior (5), Es Castell (3), Sant Lluís (5), Maó (16), Ciutadella (13), Ferreries, 3, i Consell Insular de Menorca (12). La inversió total a l’illa és d’1,3 milions d’euros.

El perfil dels beneficiaris és de joves menors de 30 anys, titulats universitaris o de grau superior d’FP, desocupats, inscrits al SOIB com a demandats i a Garantia Juvenil i que no hagin treballat abans en l’àmbit dels seus coneixements formatius.

El conseller ha afirmat que les polítiques socials, mediambientals, juvenils, d’artesania, economia o territorials són l’àmbit en el qual treballaran aquests joves i faran alhora possible engegar projectes que no es podien dur a terme “per limitacions pressupostàries o de contractació de personal”.

Maó, 28 de febrer de 2017 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS