Notícies i actualitat

La Menorca més natural es promociona a Munic

Data : 24/02/2017

Al febrer i al març l’estratègia promocional de les diferents destinacions turístiques s’adreça fonamentalment cap a Alemanya. La fira Reisen d’Hamburg, celebrada els dies 8, 9 i 10 de febrer, va marcar l’inici. Aquesta setmana és el torn de la F.RE.E de Munic i, en poc menys de dues setmanes, obrirà les seves portes la ITB de Berlín, una de les fires més importants del circuit internacional.

Després d’assistir a la cita d’Hamburg, i d’acord amb els objectius marcats per aquest any, la Fundació Foment de Turisme de Menorca ha viatjat aquests dies a Munic per presentar els recursos amb què compta l’illa en el camp del turisme actiu, objecte de la major part dels certàmens turístics que s’organitzen al mercat alemany.

Itineraris de senderisme i cicloturisme, rutes a cavall i activitats nàutiques són alguns dels atractius que la fundació exposa a la F.RE.E de Munic, considerada avui dia, amb 70.000 m2 de superfície i una afluència pròxima als 125.000 visitants, la tercera fira més important d’Alemanya. Completen la tria de productes destacats el patrimoni arqueològic i la gastronomia.

Dos anys de promoció intensa
Alemanya és un dels mercats marcats com a prioritaris per part de la fundació, juntament amb el nacional, el britànic i el francès, una consideració que ha fet que en els darrers dos anys s’hagi intensificat el programa d’accions promocionals en origen per mobilitzar-ne la demanda.

Prova d’això és que, a les accions de co-marqueting realitzades amb touroperadors, s’hi ha afegit l’execució de campanyes adreçades al client final, la col·laboració amb mitjans especialitzats, la posada en marxa d’un paquet de mesures acordades amb el grup RTK, que aglutina la xarxa més gran d’agències de viatge d’Europa Central, el reforçament dels viatges de premsa i familiarització, a més de la consecució d’acords promocionals amb companyies aèries, com és el cas d’Eurowings. Val a dir que bona part d’aquestes accions s’han dissenyat amb el suport de les oficines espanyoles de turisme a Alemanya.

L’interès de la fundació per fer créixer el pes del mercat alemany a Menorca entronca directament amb l’objectiu d’allargar la temporada turística. I és que els alemanys es mostren especialment interessats en viatjar fora dels mesos d’estiu, conèixer a fons la destinació que visiten, fer activitats alternatives a l’oci familiar i al ‘sol i platja’ i viure experiències de qualitat, entre les quals atorguen un paper destacat al contacte amb la natura i la pràctica esportiva a l’aire lliure.

Maó, 24 de febrer de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS