Notícies i actualitat

Menorca es promociona davant més de 4.000 professionals del turisme de congressos de 160 països a la Fira de Convencions de Frankfurt

Data : 23/05/2013

La Fundació Destí està present a la fira mundial de viatges d'incentius, reunions i esdeveniments, IMEX, que se celebra a Frankfurt, trobada d'agents del sector en què podrà exposar davant de més de 4.000 experts d'un total de 160 països, la capacitat que té l'illa per acollir aquest tipus de turisme professional.

Els principals països als quals Menorca, juntament amb l'Agència de Turisme de Balears, ha exposat el seu producte turístic de congressos a aquest esdeveniment són Estats Units (grup HPN Global United States), Alemanya (Magazine German), així com a la Gran Bretanya i França, al costat d'altres molts. De la mateixa manera, s'han atès peticions de països com Sud-àfrica, que posseeix potents empreses que busquen exclusivitat en una destinació exòtica com per a ells és el Mediterrani, o Itàlia que busquen viatges de luxe de grups reduïts.

Però sens dubte, les peticions més nombroses han estat les d'empreses i agents britànics i alemanys que busquen fugir del destí clàssic.

La consellera de Turisme del Consell Insular, Salomé Cabrera ha assenyalat que "aquest és un dels nostres 6 subproductes turístics a la nostra nova estratègia. Això vol dir que li donem la importància que es mereix i per això hem d'estar en aquest tipus de congressos o fires". De les paraules de la consellera s'evidencia que Menorca ha apostat per aquest tipus de turisme, convertint-se en una destinació ideal per a la celebració de reunions, fires, congressos i convencions. D'una banda, el clima temperat i les dimensions de la illa són ideals per combinar feina i oci, doncs sense passar calor excessiva, els professionals que visitin Menorca es trobaran amb una illa que pot acollir tota mena d'esdeveniments en una temporada àmplia, que abasta tot l'any. A més, les dimensions de l'illa posen a l'abast del client tota l'oferta d'oci sense perdre temps en els desplaçaments. Per l'altre costat, l'illa compta amb una bona planta hotelera, amb prestacions per al treball, així com un ampli ventall de recintes firals, auditoris i sales polivalents.

Maó, 23 de maig de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS