Notícies i actualitat

Presentació de les actuacions de millora al Camí de Tramuntana (Es Mercadal)

Data : 22/02/2017

El conseller de Mobilitat Miquel Preto ha presentat avui, juntament amb l’alcalde des Mercadal, Francesc Ametller, una sèrie d’actuacions de millora al Camí de Tramuntana.

1.- CONDICIONAMENT I PAVIMENTACIÓ DEL CAMÍ DE TRAMUNTANA

Descripció
Condicionament i pavimentació del Camí de Tramuntana, entre la intersecció del camí de Montpalau i la rotonda d’intersecció de la carretera Me-15 i Me-7, en una longitud de 6.350m.


Pressupost i finançament
431.663,07 €, finançat íntegrament pel Consell Insular de Menorca.

Execució de les obres
Les obres han estat executades entre desembre de 2016 i febrer de 2017.

Conveni de col·laboració
Per a l’execució i finançament de les obres es va signar un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament des Mercadal i la institució insular, en data 22 de desembre de 2015.

Pel que fa a aquesta actuació, el conseller Miquel Preto ha destacat la reposició d’alguns dels elements de senyalística.


2.- ADEQUACIÓ D’UN TRAM DEL CAMÍ DE TRAMUNTANA DES MERCADAL

Descripció
Millora del paviment d’un tram del Camí de Tramuntana comprès entre l’encreuament de l’entrada de Binialàs fins a l’entrada a Son Rubí.

Pressupost i finançament
59.396,47 €, finançat al 50% entre l’Ajuntament des Mercadal i el Consell Insular de Menorca.

Execució de les obres
Les obres han estat executades en el mes de febrer de 2017.

Conveni de col·laboració
Per a l’execució i finançament de les obres es va signar un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament des Mercadal i el Consell Insular de Menorca, en data 14 de febrer de 2017.

En total la millora del Camí de Tramuntana beneficia a 9 quilòmetres d’aquest tram del nord des Mercadal.

L’alcalde Francesc Ametller ha agraït una acció que ja fa anys que reclamava el consistori en tractar-se, sobretot en temporada alta, d’un tram molt transitat, ja que dóna accés a les platges del nord.Es Mercadal, 22 de febrer de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS