Notícies i actualitat

Visites guiades a les platges de Menorca

Data : 20/02/2017

Sabies que l'origen de l'arena de les platges de Menorca és marí i que prové de l'erosió geològica mateixa que experimenta l'illa i també de restes d'esquelets d'organismes marins que són rics en calci?

El Departament de Medi Ambient del Consell Insular de Menorca ha organitzat un total de 7 visites guiades per conèixer les platges de la nostra illa des d'un altre punt de vista.

L'objectiu de la iniciativa és donar a conèixer l'origen de les platges, els mecanismes i els processos que les modifiquen i, en definitiva, la importància que tenen per preservar la biodiversitat de l’illa.

Les visites es duran a terme el diumenge al matí en dos torns d'una hora i mitja de durada, de 9.30 a 11.00 h i d'11.30 a 13.00 h, amb el calendari següent:

- Visita 1. Es Grau (Maó): 5 de març
- Visita 2. Sant Tomàs (es Migjorn Gran): 19 de març
- Visita 3. Cala Blanca (Ciutadella): 16 d'abril
- Visita 4. Cala Galdana (Ferreries): 23 d'abril
- Visita 5. Punta Prima (Sant Lluís): 8 d'octubre
- Visita 6. Binimel·là (es Mercadal): 15 d'octubre
- Visita 7. Son Bou (Alaior): 22 d'octubre

Totes les visites són gratuïtes, però cal inscriure-s’hi prèviament, a partir de 15 dies abans de la data de cada visita, a través de la web http://platges.biosferamenorca.org.

Aquestes visites s'emmarquen en la campanya “Platges de Menorca des d’un altre punt de vista”, una iniciativa que té l’objectiu de sensibilitzar residents i visitants de la importància de respectar les platges mitjançant un coneixement més profund d’aquest medi natural. La campanya està finançada íntegrament per Fomento de Construcciones y Contratas S.A. (FCC), l'empresa concessionària del servei de neteja i manteniment de les platges de l'illa.

Maó, 20 de febrer de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS