Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca, els ajuntaments de Ciutadella, Ferreries i Es Mercadal, i la Federació Balear de Futbol arriben a un acord per crear la Lliga Consell Insular de Menorca de Futbol Sala Femení 2017

Data : 17/02/2017

El Consell Insular de Menorca, els ajuntaments de Ciutadella, Ferreries i Es Mercadal, i la Federació Balear de Futbol (mitjançant la Junta Insular de Futbol a Menorca) han arribat a un acord per a la creació de la Lliga Consell Insular de Menorca “Menorca Illa de l’Esport” de Futbol Sala Femení 2017.

Aquesta iniciativa sorgeix de la proposta dels tres clubs de futbol sala femení que hi ha a Menorca (Penya Ciutadella, CE Ferreries i Futbol Sala Mercadal) de voler iniciar una lliga a l’illa. Donades les dificultats dels equips a fer-se càrrec de les despeses que genera la posada en marxa del projecte, per costejar fitxes federatives, arbitratges, etcètera, des del Departament d’Esports del Consell Insular de Menorca es va decidir donar impuls a aquesta modalitat esportiva, tal com explica el conseller d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company, “sempre des del compromís de la institució insular d’apostar i donar suport a l’esport i la dona, en aquest cas i com a una primera acció del departament, amb la creació d’una Lliga de Futbol Sala Femení”.

Així, el Consell Insular de Menorca, els ajuntaments Ciutadella, Ferreries i Es Mercadal, sumen esforços juntament amb la Junta Insular de Futbol a Menorca sota l’objectiu de fomentar l'esport femení, en aquest cas el futbol, fent possible la competició a través del patrocini econòmic.

Cal dir que la despesa total de la Lliga Consell Insular de Menorca “Menorca Illa de l’Esport” de Futbol Sala Femení 2017 apuja a 2.615 euros. D'aquesta manera, la Federació Balear de Futbol assumirà el cost de les quotes federatives i el dipòsit de garantia dels equips. Al mateix temps el Consell Insular de Menorca realitzarà una aportació per pagar el cost de les quotes federatives de tots els participants (entrenadors, delegats i esportistes), una ajuda de 1.505 euros que representa el 60% del cost total. Per la seva banda, els consistoris col·laboren fent-se càrrec del cost dels arbitratges, amb un total de 525 euros (175 euros per ajuntament), que representen un 20% del cost.

Amb aquesta acció, la institució insular continua treballant en la promoció de l’esport com a referent d’un model que passa per l’impuls de Menorca Illa de l’Esport.


Maó, 17 de febrer de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS