Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca incrementa enguany l’aportació per als programes de l'esport escolar

Data : 13/02/2017

El passat divendres es va dur a terme la signatura dels convenis de l'Esport escolar i Xala Jugant, dos programes que el Consell Insular de Menorca desenvolupa conjuntament amb les diferents federacions esportives. Cal destacar que la institució insular té la competència d'organitzar i gestionar l'esport per a l'edat escolar a l'illa de Menorca, per delegació expressa del Govern de les Illes Balears en virtut de la Llei 6/94 de 13 de desembre.

Les delegacions a Menorca de les federacions balears són entitats sense ànim de lucre que tenen per objecte la promoció i foment del seu esport, entre d'altres, amb l'organització tècnica i el desenvolupament de les fases insulars del programa de L'Esport per a l'edat escolar a Menorca dirigit a al·lots nascuts entre l'any 2001 i 2010, segons l'esport, i basades en el nombre de trobades o jornades a realitzar en cadascuna de les categories i modalitats esportives de cada especialitat.

El Consell Insular de Menorca té interès a donar suport a les esmentades activitats, ja que entre les seves competències hi ha la d'ajudar a clubs, federacions, esportistes i tècnics per fomentar l'activitat esportiva, l'associacionisme i la formació.

Pel que fa als convenis de 2017 hi ha hagut dos grans canvis. En primer lloc, s'han unificat els dos programes en un sol conveni. D’aquesta manera es dóna coherència al decret de l'esport escolar, es contemplen els tres àmbits de l'esport escolar, l'àmbit de promoció, a través del programa Xala Jugant que enguany inclou dues noves activitats. Així com els àmbits d’iniciació i competició a través del programa de l'Esport escolar mitjançant la competició unificada i que enguany incorpora el piragüisme.

En segon lloc, el 2017 el Consell Insular de Menorca incrementa l’aportació per als programes de l'esport escolar, concretament es fa un augment de 23.952 euros per als dos programes, la qual cosa representa un 20% més que l'any anterior.

Finalment, dir que a través d'aquest conveni les diferents delegacions es comprometen a dur a terme accions que fomentin els valors educatius i que complementin la formació dels esportistes escolars de Menorca.


Maó, 13 de febrer de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS