Notícies i actualitat

Menorca intensifica la promoció a Alemanya i a França

Data : 13/02/2017

La Fundació Foment de Turisme de Menorca continua la seva acció promocional als principals mercats turístics europeus. Aquests dies, tècnics de la fundació han viatjat a dues de les cites més importants del circuit firal internacional: Reisen, a Hamburg, i Salon Mahana, a Lyon.

Tant a Alemanya com a França, l’ens de gestió turística ha decidit reforçar-hi la promoció, fent especial incidència en les mesures d’acció directa, és a dir, aquelles adreçades al client final. Així, a la participació en fires, workshops i presentacions i a l’organització de fam trips i press trips, cal afegir l’aposta creixent per entorns digitals amb la finalitat d’arribar a un turista cada cop més exigent i autosuficient a l’hora de programar els seus viatges.

Reisen: esport i natura
La fira Reisen s’ha celebrat entre el 8 i el 12 de febrer a la ciutat d’Hamburg i, juntament amb la Free de Munic, que tindrà lloc del 22 al 26 de febrer, servirà per preparar el camí de cara a la celebració d’un dels certàmens firals més importants de l’any: la ITB de Berlín.

A la fira del nord d’Alemanya, especialitzada en turisme actiu, la fundació ha posat el focus en productes de naturalesa com el ciclisme i el senderisme, dues pràctiques amb molta tirada entre els turistes germànics i cada cop més associades a Menorca. El Camí de Cavalls i la xarxa de rutes interiors i costaneres han estat els principals reclams.

L’afluència a les instal·lacions de l’Hamburg Messe und Congress ha superat els 70.000 visitants, la majoria dels quals d’un poder adquisitiu mitjà-alt, en consonància amb la renda per càpita d’aquest estat federal d’Alemanya, i amb disponibilitat per viatjar fora dels mesos de temporada alta.

Salon Mahana: interés per Menorca
El Salon Mahana de Lyon és una de les cites turístiques més destacades de França i la fira de referència de la regió Rhône Alpes -cal tenir en compte que Lyon és la tercera ciutat amb més població de França, després de París i Marsella. Del 10 al 12 de febrer, la fundació hi ha participat amb un espai propi a l’estand de Turespaña i ha pogut constatar l’interès creixent dels francesos per passar les seves vacances a l’illa.

Especialment notable ha estat el volum de sol·licituds d’informació sobre els productes de naturalesa, les connexions aèries entre Lyon i Menorca i les possibilitats que ofereix la destinació en els mesos d’abril i maig, i setembre i octubre.

L’estratègia de la fundació implica reforçar la imatge de Menorca al mercat francès, que en els darrers anys ha despuntat fins a convertir-se en el quart mercat emissor internacional en importància per a l’illa, una posició que, previsiblement, consolidarà aquest any.

Dos països amb tradició firal
Val a dir que la fundació ha prioritzat Alemanya i França a l’hora de confeccionar el calendari anual d’assistència a fires atesa la incidència més gran d’aquest tipus de promoció en aquests mercats. I és que tant alemanys com francesos acostumen a assistir a esdeveniments d’aquest tipus per obtenir informació útil que els ajudi a planificar les seves vacances i, fins i tot, en alguns casos arribar a formalitzar-ne la compra.


Maó, 13 de febrer de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS