Notícies i actualitat

El volei, protagonista del programa Posam valors a l’esport

Data : 13/02/2017

El pavelló municipal de Ciutadella va acollir el passat dia 11 una activitat esportiva centrada en el volei que s'emmarca en el programa de Posam valors a l'esport, inclòs al programa de L'esport per a l'edat escolar. L’objectiu d’aquesta jornada és transmetre valors educatius durant la competició de l'esport en edat escolar i fomentar i promoure alhora un altre tipus de competició.

Organitzada pel departament d’Esports del Consell Insular de Menorca i la Delegació de Volei, amb el suport de la direcció general d'Esports del Govern de les Illes Balears, l’activitat es va desenvolupar mitjançant dinàmiques diferents:

- Dinàmica dels Post-its. Cada equip amb el seu respectiu entrenador/a, cada jugador/a havia d'escriure en un Post-it el que està disposada a donar a l'equip i el que li agradaria rebre. Finalment, l'entrenador/a va llegint cadascun dels Post-its per llegir-los. La reflexió que es va originar va ser que un equip ha de tenir esportistes disposats a donar el millor d'ell mateix i ha d’estar obert a rebre dels seus companys.

- Dinàmica pilota de tenis. Es van fer equips de 2 o 3 persones. Cadascun diposava d’una pilota de tenis on escriure un missatge dirigit a les grades. L'activitat va fer que pares i mares es relacionessin d'una altra forma amb els i les esportistes.

Cal destacar que els pares i mares van tenir un paper important durant l'activitat, ja que van rebre missatges molt especials dels esportistes amb l'objectiu de promoure un bon comportament a les grades. Van participar diferents equips de volei de Menorca de les categories infantil i cadet.

Amb aquest tipus d'activitats Menorca demostra que treballa per ser un referent en el model de formació en l'esport escolar.


Maó, 13 de febrer de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS