Notícies i actualitat

Més de 350 alumnes participen al taller d'Accessibilitat i eliminació de barreres arquitectòniques i comunicatives que organitza el Consell

Data : 16/05/2013

Un total de 355 alumnes de quart d'ESO, Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, així com de primer i segon de Batxillerat participen dins aquest curs en el taller que la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca ha ofert a través del programa Salut Jove i Cultura -salutjove.cime.es- que gestiona el Departament de Benestar Social i Joventut del Consell Insular de Menorca.

Josep Capella, delineant i responsable del Departament d'Accessibilitat de la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca, és la persona responsable de l'aplicació d'aquest taller que s'ha traslladat als IES Cap de Llevant, Pasqual Calbó, Joan Ramis, J. M. Guàrdia, M.A. Cardona i J.M. Quadrado amb l'objectiu de reflexionar i analitzar amb l'alumnat l'accessibilitat i les barreres arquitectòniques dels espais públics urbans, i exemplificar la realitat existent a l'Illa amb imatges d'obres i construccions que respecten o no els principis bàsics d'accessibilitat.

El programa Salut Jove i Cultura té com objectiu que els alumnes reflexionin sobre diferents aspectes de la societat en la que viuen perquè açò els pugui donar eines per al seu desenvolupament com a ciutadans que regiran la societat el dia de demà.

La consellera de Benestar Social i Joventut, Aurora Herráiz, valora de forma positiva aquesta iniciativa. “Els més joves han de veure que a part de les barreres físiques, també existeixen les barreres emocionals i aquestes ja poden començar a fer front ells mateixos amb un esperit crític”

Maó, 16 de maig de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS