Notícies i actualitat

Menorca es postula com a destí turístic de qualitat després de l'ampli reportatge que la revista Yatch Revue publica sobre navegar a la Illa

Data : 15/05/2013

Menorca segueix sent un de les destinacions turístiques més atractives d'Europa per a tot tipus de turisme, inclòs el d'alt poder adquisitiu, com demostra el fet que la prestigiosa i elitista revista austríaca d'embarcacions esportives de luxe, Yatch Revue, hagi publicar en el seu nombre d'abril un ampli reportatge sobre navegar a la Illa.

El reportatge, confeccionat després del ‘presstrip’ (viatge de periodistes a fi de promocionar destinacions) organitzat conjuntament entre la Fundació Destí Menorca i l'Oficina Espanyola de Viena, destaca les excel·lències de la navegació a Menorca i el potencial natural de la Illa en el seu vintè aniversari com a Reserva de la Biosfera.

Yatch Revue contextualitza l'experiència del seu redactor a Menorca i destaca que la designació per part de la UNESCO com a reserva de la Biosfera no és “per casualitat”. En el seu reportatge de sis pàgines, la revista austríaca informa, amb certa ironia que “aquí no hi ha hotels ni fonts de cervesa” sinó que es tracta de “un turisme verd, suau i que deliberadament fa una crida als turistes indicats: caminants, corredors, ciclistes i … navegants”. La publicació austríaca, que dedica la seva portada al reportatge il·lustrat amb una foto nocturna del port de Fornells, assegura a més que “Menorca es pot explorar amb vaixell. Vent i benestar s'equilibren entre si en més de 200 quilòmetres de costa”. No perd l'oportunitat de recordar el plaer de navegar pel Port de Maó, la rada natural “més gran del mon després del port de Sidney (Austràlia)”.

El reportatge reforça també el potencial cultural de Menorca amb un relat encès de les bondats dels costums insulars. Aprofita l'ocasió per elogiar el formatge Maó-Menorca i la costum de el “tapeo”. Una vegada en terra parla del passeig pel passat britànic de Menorca.

La consellera de Turisme del Consell Insular, Salomé Cabrera, valora molt positivament el fet que “publicacions destinades a lectors d'alt poder adquisitiu destaqui Menorca com una gran destinació turística. La diversitat d'oferta a Menorca, basada en la cura dels nostres valors ecològics i etnològics fa que ens puguin veure com un de les millors destinacions de tota Europa occidental”.

Maó, 15 de maig de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS