Notícies i actualitat

Finalització de les obres de millora del paviment del Camí de Son Saura a Ciutadella

Data : 03/02/2017

El conseller de Mobilitat, Miquel Preto, ha presentat avui la finalització de les obres de millora del paviment del Camí de Son Saura a Ciutadella. La rehabilitació ha consistit en el reforç del ferm d’un tram municipal de 2.600 metres mitjançant una nova capa de 4 cm d’aglomerat asfàltic en calent.

El pressupost total és de 145.000 euros, amb un finançament al 50% entre l’Ajuntament de Ciutadella i el Consell Insular de Menorca. Aquesta actuació ha estat possible gràcies a la signatura d’un conveni de col·laboració per al finançament i execució d’aquestes obres, entre el consistori i la institució insular, el mes de març de 2016.

Les obres s’han executat dins el mes de gener de 2017.

“Des del Consell Insular de Menorca impulsam la millora de la xarxa local i rural de l’illa a través del finançament al 50 % per part de la institució insular”, ha dit el conseller. Enguany ja s’han dut a terme actuacions amb els ajuntaments de Ciutadella i des Migjorn Gran. Unes tasques de millora que des del departament de Mobilitat es fan extensibles a la resta de consistoris de l’illa.

Jose López, regidor de manteniment i millora de la via pública i dels camins rurals de l’Ajuntament de Ciutadella, s’ha mostrat més que satisfet pel resultat de l’actuació. Un fet -ha dit- que demostra que “quan hi ha col·laboració entre les administracions es donen resultats tan positius com la reforma integral del Camí de Son Saura, on les obres amb petites millores -duites a terme fins ara- ja no eren suficients”.


Ciutadella, 3 de febrer de 2017 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
foto
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS