Notícies i actualitat

Dissabte 11 de maig tindrà lloc la Cloenda del curs acadèmic 2012-13 de l’Escola d’Art Dramàtic de Menorca, amb la representació del Somni d’una nit d’estiu de William Shakespeare

Data : 09/05/2013

La cloenda oficial del curs acadèmic 2012-2013 de l'Escola d’Art Dramàtic de Menorca se celebrarà aquest dissabte 11/05/13, a les 19 h, a la sala d’actes de l’IES Biel Martí de Ferreries, on els alumnes de 2n escenificaran el Somni d’una nit d’estiu de William Shakespeare. L’esdeveniment comptarà amb la presència de la consellera de Cultura, Patrimoni i Educació, Maruja Baíllo, que presidirà el lliurament de diplomes als estudiants que finalitzen el seu pas per l’escola.

L’Escola d’Art Dramàtic de Menorca, pertanyent al Departament de Cultura, Patrimoni i Educació, del Consell Insular de Menorca, clou el curs acadèmic 2012-13, període en què la institució ha refermat el seu capdavanter projecte educatiu.

Aquesta entitat pública —reconeguda per l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears— ofereix estudis regulats, adreçats tant a joves que vulguin preparar-se per accedir a ensenyaments artístics superiors com a adults que cerquin formació permanent.

Allí s’imparteixen les matèries d’Interpretació, Veu i Moviment, amb una dotació de tres-centes cinquanta hores lectives, distribuïdes en dos cursos. En el primer nivell, s’ensenyen els principis i les tècniques bàsiques de les Arts Escèniques; en el segon, es treballa el seu perfeccionament a través d’un taller.

L’equip docent està constituït per Pitus Fernández, responsable d’Interpretació, així com de la direcció acadèmica; Jaume Gomila, encarregat de Veu i de la coordinació; i Maite Villar, docent de Moviment. Les classes s’han dut a terme al recinte de l’IES Biel Martí de Ferreries durant dues tardes a la setmana, a més d’un intensiu mensual.

Enguany, l’EADM ha comptat amb unes xifres de matrícula excel·lents, ja que s’han cobert les vint places previstes per a 1r curs; al seu torn, el grup de 2n ha estat format per deu alumnes, que ja es van inscriure l’any passat. Pel que fa al perfil de l’alumnat, hi ha hagut deixebles de tots els municipis de l’illa, en una equilibrada paritat entre Llevant i Ponent, un fet que palesa el seu arrelament social.

De l’esmentat taller, s’oferiran tres funcions més: dues destinades al públic escolar, dins el programa “Salut Jove i Cultura” del Departament de Benestar Social i Joventut, al Casino 17 de Gener i a l’Orfeó Maonès, respectivament; a més d’una tercera al Centre Penitenciari de Menorca.

Maó, 9 de maig de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS