Notícies i actualitat

8 de les 11 places que Serveis Socials té concertades al centre de dia des Mercadal ja estan ocupades

Data : 30/01/2017

La consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, acompanyada pel director general de Dependència, Juan Manuel Rosa, i de la consellera de Benestar Social i Família, Maria Cabrisas, ha visitat el nou centre de dia des Mercadal. Es tracta d’un centre que des de principis de gener ofereix 17 places per a persones majors del municipi, de les quals 11 són finançades per la Conselleria de Serveis Socials. Aquestes 11 places van dirigides a persones en situació de dependència i a dia d’avui n’hi ha 8 que ja estan ocupades. S’espera que al llarg de la setmana que ve s’acabin d’ocupar les tres places restants.

La consellera Fina Santiago ha apuntat que aquest nou centre dóna resposta a una reclamació de fa anys dels veïnats del municipi i que ja està aportant una qualitat de vida que fins ara no tenien a moltes persones majors del poble, ja que evita que s’hagin de desplaçar a centres de dia d’altres municipis. “Si hi ha voluntat política se superen les dificultats”, ha dit la consellera. De fet, Fina Santiago ha posat aquesta nova infraestructura social com un exemple de col·laboració interinstitucional, ja que hi han participat l’administració local, que ha liderat el projecte, la insular amb aportació del Consell de Menorca, i l’autonòmica, que a través de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació finança 11 de les 17  places del centre.  
 
També han estat presents a la visita el batle des Mercadal, Francesc Ametller, i els regidors de l’equip de govern.


Es Mercadal, 30 de gener de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS