Notícies i actualitat

Visita del director de l’Oficina de Drets del Menor al Consell Insular de Menorca

Data : 30/01/2017

El director de l’Oficina de Drets del Menor, Serafín Carballo, es va reunir divendres passat amb la consellera de Benestar Social i Família, Maria Cabrisas, la directora insular de Família, Imma Granell, la directora del Centre d’Atenció a la Infància i la coordinadora dels programes municipals de suport i intervenció familiar (EMIF). La trobada va servir per analitzar la situació de la infància i la joventut a Menorca així com dels col·lectius més vulnerables, i es coincidí en la necessitat d’impulsar i reforçar la prevenció dels problemes que afecten les famílies amb infants, la intervenció primerenca en situacions de risc per a la infància i, en general, el paper fonamental que ha de tenir la comunitat en tots aquests objectius.

El director de l’Oficina reconeix l’esforç que ha fet el Consell Insular de Menorca en els programes municipals de suport i intervenció familiar (EMIF) i el considera un referent. Se subratlla la necessitat que el sistema de protecció infantil de Menorca pugui disposar de la solidaritat de famílies menorquines a l’hora d’acollir infants, per evitar internaments i afavorir així el desenvolupament i la integració dels menors en un entorn familiar més adequat.

Maó, 30 de gener de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS