Notícies i actualitat

Menorca es promociona també en col·legis, instituts i universitats d'Alemanya, Àustria i Suïssa

Data : 08/05/2013

La Fundació Destí Menorca vol portar la promoció de l’illa a tots els racons i sectors dels països de parla germana i, per açò, al marge d'aconseguir acords amb webs específics, agències de viatge majoristes i premsa generalista de gran tiratge, també ha aconseguit arribar a col·legis, centres d'ensenyament mitjà i universitats d'Alemanya, Àustria i Suïssa, mitjançant la publicació ECOS, una revista editada a Munic i publicada en espanyol per als estudiants de castellà.

Durant la segona quinzena d'abril, un periodista d'aquesta publicació de periodicitat mensual va recaptar informació de Menorca per redactar un extens reportatge sobre l'illa. ECOS d'Espanya i Amèrica Latina és una revista d'actualitat en espanyol, publicada per l'editorial Spotlight, amb seu a Planegg/Munic.

ECOS es publica mensualment a Alemanya, Àustria i Suïssa, amb un tiratge actual de 40.000 exemplars. El seu interès estratègic és alt, ja que «es reparteix en tres països i arriba a un segment de població jove, d'elevat nivell educatiu i especialment predisposat a tot l'hispà», va manifestar la consellera de Turisme del Consell Insular, María Salomé Cabrera. 

ECOS es distribueix als centres docents dels tres països i la temàtica de la revista va més enllà dels típics articles de viatge. Al marge de destacar els aspectes paisatgístics i naturals de les destinacions hispanoparlants, posen especial accent en els costums de cada país i en les seves festes tradicionals.

Fundació Destí va organitzar les visites del periodista d'ECOS i va posar a la seva disposició un guia per visitar les principals platges verges i altres punts d'interès turístic de Menorca, sense oblidar el lliurament d'un complet dossier amb festivitats locals i patronals, gastronomia i cultura.

Maó, 8 de maig 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS