Notícies i actualitat

El Consell Insular i Promocions Urbanístiques de Maó col·laboren per millorar la parada d’autobús del Camí d’en Guixó

Data : 08/05/2013

La conselleria de Mobilitat i Projectes del Consell Insular de Menorca està treballant de forma conjunta amb Promocions Urbanístiques de Maó l’Ajuntament de Maó per millorar la parada d’autobús del Camí d’en Guixó.

El projecte preveu la millora de la vorera i de la parada d’autobús a més de la seva adaptació perquè pugui ser utilitzada per a minusvàlids. Les obres, amb un cost de 50.000 euros més IVA, ja han començat i està previst que estiguin acabades la tercera setmana de maig.

Dins aquesta obra també s'ha aprofitat per realitzar la canalització de serveis com Gas Ciutat, electricitat, telefonia... d'aquesta unitat d'actuació urbana que es desenvolupa.

El conseller de Mobilitat i Projectes, Luis Alejandre, explica que aquesta obra comparteix l’esperit del Consell Insular de millorar les parades d’autobús de diferents zones de Menorca.

Per la seva banda, des de l’Ajuntament de Maó es posen a disposició del Consell Insular per continuar treballant de forma conjunta per a benefici de la ciutadania.

Maó, 8 de maig de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS