Notícies i actualitat

La consellera Pilar Pons sobre les dades d'atur: “encara que es redueix hem de seguir fent feina”

Data : 06/05/2013

“Encara que l'atur es redueix hem de seguir fent feina”. Aquesta és la valoració que fa la consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació, Pilar Pons, després d'analitzar les dades sobre aquesta qüestió que a fet públiques avui el Govern balear.

Segons l'Informe de Conjuntura Laboral d'abril d'enguany, Menorca presenta la major devallada d'atur de les Balears, per darrera de Formentera, respecte fa un any amb una reducció del 7,2%. Pel que fa a la comparativa amb el mes anterior, l'Illa també redueix l'índex d'atur en un 5,5%.

De fet, l'atur davalla a Menorca per cinquè mes consecutiu tant en el balança intermensual com interanual, “el que valoram de forma positiva des del Consell Insular, tot i que açò concorda amb l'inici de temporada turística”.

En qualsevol cas, Pilar Pons afirma que “hem de continuar treballant per mantenir aquesta tendència a la millora, perquè els esforços de l'Administració, conjuntament amb les actuacions de la iniciativa privada, es vegin reflectits en la reactivació progressiva de l'economia i en la generació de llocs de feina”.

Maó, 6 de maig de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS