Notícies i actualitat

IV Jornades Entrenar Educant

Data : 23/01/2017

Des del Consell Insular de Menorca, volem seguir treballant per a la millora de l'esport en edat escolar.

Un dels pilars fonamentals per al bon desenvolupament de la pràctica esportiva en edat escolar és la formació dels tècnis, àrbitres, ajudants, etc; que tenen un paper clau en el procés d'aprenentatge dels esportistes.

És per aquest motiu que des del departament d'esports del consell Insular i la Fundació per a l'esport Balear ( delegació Menorca) duim a terme la 4a edició de les Jornades Entrenar educant.

Al mateix temps, al finalitzar la segona de les jornades, es durà a terme la firma dels convenis entre el Consell Insular de Menorca i les Federacions esportives per al programa de l'Esport per a l'Edat Escolar i Xala Jugant. Un programa que, a l'any 2017, tindrà un augment en l'aportació que fa el Consell Insular.

DATES:
27 de gener i 10 de febrer de 2017

HORARI:
De 18.30 a 21.00 hores

LLOC:
Sala de plens del Consell Insular de Menorca

OBJECTIUS:
Conscienciar els delegats, tècnics, monitors i àrbitres de la importància dels valors educatius i socials en l'esport escolar. Donar eines per garantir un bon aprenantatge esportiu, destacant la importància de la transferència motriu i de les emocions en el procés d'aprenantatge. Experimentar aspectes de diferents modalitats esportives per poder aplicar al nostre treball diari. Mostrar i experimentar amb diferents activitats implementats a la diputació d'Alava amb la participació de tots els agents implicats en l'esport per l'edat escolar.

Maó, 23 de gener de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS