Notícies i actualitat

Nou grups Leader del País Basc, Catalunya i Balears visitaran Menorca "Gustum, productes de la terra"

Data : 02/05/2013Entre els dies 6 i 7 de maig tindrà lloc a Menorca el pròxim Comitè de pilotatge del projecte de Cooperació Leader "GUSTUM, productes de la terra", amb l'objectiu de celebrar entre els diferents grups Leader participants, les reunions de coordinació del projecte i establir les actuacions per aquesta anualitat 2013.

Gustum és un projecte de cooperació interterritorial impulsat per 10 grups d’acció local (Lleida, Balears i el País Basc) que té com a objectiu fomentar el desenvolupament rural a través de la promoció dels productes agroalimentaris de qualitat que es produeixen al territori i de la seva sinergia amb la restauració, el turisme i el comerç.

Gustum està finançat en el marc dels projectes de cooperació interterritorial del Programa de la Red Rural Nacional del Ministeri de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente ( MAGRAMA).

l'Associació Leader Illa de Menorca ha programat pels 15 tecnics assistents al comitè, dins el context de la celebració del 20 aniversari de la Reserva de Biosfera de Menorca, diferents visites a productors i comercialitzadors de la zona per fer un intercanvi d'experiències per posar en relleu com es produeix i com es comercialitza el producte de la nostra illa.

Per altra banda, també s'ha organitzat una taula rodona-debat oberta a tot el públic, on s'han convidat diferents representants dels sectors de producció i elaboració, comercialitzadors, menjadors escolars, restauradors i grups hotelers per fomenta el desenvolumpament del producte local a Menorca.

Els assistents al comitè s'allotjaran a l'Hotel Rey Carlos III, de la cadena hotelera “ARTIEM”, que amb la seva iniciativa "Aportam" i l'esforç d'una sèrie de productos de Menorca, està fomentant el desenvolupament sostenible del territori i la conservació del medi rural, oferint als seus clients productes de qualitat amb valor afegit: la preservació de l'entorn natural i del territori.

Maó, 2 de maig de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS