Notícies i actualitat

La vicepresidenta Pilar Pons des de la Jornada d'Administració Electrònica: “apostam per la implementació de les TIC al sector públic per millorar la gestió al ciutadà”

Data : 26/04/2013

La vicepresidenta i consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació del Consell Insular de Menorca, Pilar Pons, acompanyada pel responsable de Projectes de Silme, Manel Camps, ha participat avui a la Cinquena Jornada d'Administració Electrònica que organitza la Direcció General d'Innovació i Desenvolupament Tecnològic del Govern balear a Mallorca.

L'objectiu d'aquest esdeveniment és donar a conèixer la situació actual dels projectes d’administració electrònica i les experiències de les diferents Administracions i les futures línies de treball.

L'Administració Electrònica s'entén com l'ús de les tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC) en les administracions públiques, combinat amb canvis organitzatius i noves aptituds, amb la finalitat de millorar els serveis públics i els processos democràtics i reforçar el suport a les polítiques públiques.

D’aquesta definició es deriva la idea clau sobre l’administració electrònica: no es tracta simplement de dur les TIC a l’activitat administrativa, sinó que constitueix un element fonamental en els processos de modernització administrativa dins dels quals se emmarca i que haurà de dur a la millora i simplificació dels serveis.

És a dir i en paraules de la vicepresidenta Pilar Pons, “no només es tracta de millorar i fomentar l'ús de les Tecnologies de la Informació i Comunicació a l'Administració pública perquè sí, sinó de fer-ho amb la voluntat de donar un servei de qualitat, millorant l'eficiència i optimització dels recursos; en definitiva, la modernització i canvi d'hàbits de la pròpia administració".

El Vicepresident del Govern, José Ignacio Aguiló, també ha estat present a la cloenda d'aquest esdeveniment, on s'han tractat temes com són, per exemple, la seu electrònica o els esquemes de seguretat.

Maó, 26 d’abril de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS