Notícies i actualitat

Menorca presenta la seva oferta davant 200 agents turístics alemanys

Data : 25/04/2013

Majoristes i agents de viatges de Colònia i Frankfort mostren especial interès per l'oferta de turisme actiu i de naturalesa

La Fundació Destí ha presentat la seva oferta turística al mercat alemany en dos workshops, dues trobades professionals realitzades a Colònia i a Frankfort. Més de 200 agents turístics havien realitzat les seves reserves per conèixer de primera mà els detalls del producte turístic. El personal de la Fundació Destí desplaçat a Alemanya ha pogut constatar el gran interès que desperta Menorca entre els professionals germans, especialment l'oferta de turisme actiu i de naturalesa. De fet, la majoria de la informació recaptada pels agents alemanys fa referència a aquests dos aspectes, qüestions d'enorme interès per a un important segment de la població alemanya. En aquest sentit, els professionals germans han realitzat també peticions de contactes a hotels de l’illa així com agències receptives.

Igualment ha de destacar-se l'interès mostrat per l'oferta cultural en aquestes jornades de contacte directe amb els prescriptors en origen, unes trobades professionals organitzades per l'Oficina Espanyola de Turisme i a les quals la Fundació Destí hi assisteix de la mà de la Conselleria de Turisme del Govern dels Illes Balears. Després d'aquestes dues jornades, la Fundació Destí ha recollit ja l'interès per part d'alguns assistents per operar amb Menorca de cara a la propera temporada.

El mercat alemany és, dels estrangers, el tercer en importància a Menorca. L'any passat, segons dades d'AENA, van arribar 66.753 passatgers des d'una ciutat alemanya. En termes percentuals, els alemanys suposen el 13.44% de l'ocupació hotelera en la temporada alta.

Maó, 25 d’abril de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS