Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca millora el paviment de la carretera Me-18 entre Es Migjorn Gran i Sant Tomàs

Data : 11/01/2017

El Departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca ha executat una millora superficial i de rehabilitació del ferm en dues zones puntuals de la carretera Me-18, en el tram Es Migjorn Gran – Sant Tomàs, entre els PK 7+500 i 7+900 i entre els PK 9+900 i 10+500. En total s’ha actuat en una longitud de 1.000 metres.

L’objectiu d’aquesta actuació és reforçar i millorar les característiques superficials d’adherència del paviment asfàltic, reforçant així la seguretat d’aquesta carretera, mitjançant l’extensió d’una nova capa de mescla bituminosa en calent amb àrid porfíric i pintat de les marques vials amb pintura reflectant.

La inversió del Consell Insular de Menorca per a l’execució d’aquesta millora ha estat de 48.816,04 euros més IVA.

Maó, 11 de gener de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS