Notícies i actualitat

El Consell Insular aprova el Pla de Formació Contínua amb el suport dels representants del personal

Data : 11/04/2013

L'equip de govern del Consell Insular de Menorca ha aprovat el Pla de Formació Contínua d'enguany amb el vot favorable dels representants del personal, presents a la Comissió de Personal celebrada el passat dimecres dia 10 abril.

Aquest Pla de Formació Contínua està estructurat en vuit eixos o árees: serveis socials, prevenció, extinció d'incendis i emergències, seguretat i salut laboral, comunicació i habilitats personals, gestió i administració, noves tecnologies, català i específics.

Estratègies d'intervenció familiar en els serveis socials comunitaris bàsics, detecció dels indicadors de desprotecció de menors, curs bàsic de prevenció de riscos laborals, salut de l'esquena, primers auxilis, control de l'estrès, resiliència i resolució de conflictes, coaching i cursos de català, són algunes de les 31 accions formatives previstes.

La selecció dels cursos prové de les propostes que des dels diferents departaments del Consell Insular s'han fet arribar al departament de Serveis Generals dirigit per la consellera Pilar Pons.

Els cursos es començaran a impartir al mes de maig i se'n podran beneficiar tant el personal del Consell Insular, com el dels ajuntaments i delegacions del Govern balear a Menorca.

“La nostra obligació és donar el millor servei a la societat i per açò necessitam comptar amb una plantilla de treballadors el més ben formada possible, amb l'objectiu de poder adaptar-nos a les necessitats actuals de la societat i poder oferir així una bona qualitat de serveis”, explica la consellera Pilar Pons.

Maó, 11 d’abril de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS