Notícies i actualitat

El servei de transport públic de viatgers per carretera de Menorca incrementa el nombre d'usuaris

Data : 05/01/2017

El departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca informa que els usuaris del transport públic s'han incrementat a l’illa en un 5,40% durant el 2016, seguint la tendència iniciada el 2015 que fou del 3,6%. Aquestes dades són el resultat de la feina duta a terme per millorar l'oferta amb increment de freqüències i rutes. D'aquesta manera s'han passat dels 2.041.739 viatgers el 2015 als 2.158.254 durant el 2016.

La recuperació del Bus Exprés entre Maó i Ciutadella, l'augment de freqüències en horaris de major demanda, la millora de la connectivitat entre les diverses poblacions, així com la posada en marxa del sistema tarifari integral durant aquest darrer any comença a donar els seus fruits.

El Consell Insular de Menorca continuarà impulsant aquest servei, així es millorarà també la connectivitat durant tot l’any amb les urbanitzacions.
Maó, 5 de gener de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS