Notícies i actualitat

Representants de la Comissió Europea visiten el projecte LIFE+ RENEIX

Data : 18/04/2013

El president del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo, i el conseller d'Agricultura, Medi Ambient i Caça, Fernando Villalonga, han rebut avui matí a dues representants de la Comissió Europea que s'han desplaçat a Menorca per avaluar el projecte LIFE+RENEIX.

Aixa Sopeña forma part de l'equip d'ASTRALE, empresa contractada per la Comissió per realitzar el seguiment dels projectes LIFE. Esther del Pozo és la responsable de la gestió dels projectes LIFE NAT d'Espanya i d'altres països dins la Unitat LIFE de la DG Environment de la Comissió Europea, i també està a càrrec de la redacció del nou reglament LIFE per al període 2014-2020. És la primera vegada que aquesta representant de la Comissió visita el projecte de Menorca.

Durant els dies 18 i 19 d'abril es farà una avaluació de l’estat del projecte LIFE+RENEIX, la finalització del qual està prevista per al desembre de 2013. A part del seguiment administratiu i financer que es farà amb l'equip tècnic a les dependències del CIM, es visitaran totes les àrees d'intervenció del projecte: el pas d'en Revull al barranc d'Algendar, els Alocs, el Pilar, Binimel·là i la finca de Sant Antoni as Murtar. Diferents representants dels ajuntaments implicats i de la Demarcació de Costes acompanyaran a l'equip durant les visites al terreny.

El projecte LIFE RENEIX (LIFE+07/NAT/E/000756) es desenvolupa per l'Agència Menorca Reserva de Biosfera en el període 2010-2013 i està finançat en un 50% pel programa LIFE de la UE, i té com a objectiu principal la restauració de zones degradades on es desenvolupen algunes de les comunitats vegetals més diverses i amenaçades de l'illa de Menorca, que inclouen algunes espècies d’interès prioritari incloses en la Directiva Hàbitats i alguns endemismes.

Més informació del projecte a: http://lifereneix.cime.es, a Twitter: @lifereneix i a Facebook: Life reneix

Agència Menorca Reserva de Biosfera
Consell Insular de Menorca

Maó, 18 d'abril de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS