Notícies i actualitat

Fundació Destí promociona a Itàlia la màgia de la Menorca sota la mar

Data : 16/04/2013

La Menorca que no es veu, l'oculta sota el mar, és també des d'aquest mes d'abril objecte de promoció per part de la Fundació Destí del Consell Insular de Menorca, que ha aconseguit la publicació d'un ampli reportatge en la revista italiana SUB, una de les publicacions especialitzades en submarinisme de major prestigi a Europa per la qualitat dels seus reportatges.

L'extens reportatge, de quatre pàgines i amb una àmplia informació sobre els fons submarins de Menorca, es publicarà en les edicions d'estiu, el juliol o l'agost.

La consellera de Turisme del Consell Insular i responsable de la Fundació Destí va assenyalar que «els encants de Menorca no s'acaben a la vorera de la mar. Sota les seves aigües també gaudim d'arguments sòlids perquè aficionats al submarinisme ens visitin. A més, estam preparats per acollir aquest tipus de turista més especialitzat».

Per aquest motiu, des de la Fundació Destí s'ha optat per promocionar aquesta modalitat en la revista italiana SUB, fundada el 1984 per Guido Pfeiffer, un dels pioners del busseig profund i expert en la cerca de restes de naufragis, i Calo Flory. SUB està considerada en l'actualitat com la revista capdavantera en el camp del busseig recreatiu i professional. El seu públic objectiu està format principalment per lectors de perfil econòmic mitjà-alt, d'aquí el seu valor estratègic. Es distribueix per tota Itàlia i a l'estranger, per subscripció.

La revista abasta tots els aspectes de les activitats subaquàtiques i es divideix en diverses seccions, entre les quals podem esmentar les dedicades al Mediterrani, les ruïnes, l'equip, el busseig tècnic, la cova, la biologia i fotografia submarina.

Maó, 16 d'abril de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS