Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca reforça el servei d’informació i control dels accessos a les platges verges

Data : 27/12/2016

El Consell Insular de Menorca ha aprovat, en consell executiu d’avui, dia 27 de desembre de 2016, l’expedient de contractació del servei d’informadors-controladors dels accessos a les platges de Cala en Turqueta, Son Saura, Macarella, La Vall i Binimel·là per a la temporada 2017.

Amb aquest contracte, la institució insular preveu reforçar i millorar la gestió dels accessos a les platges verges respecte de la que havia fet fins aquest moment. Aquestes actuacions de reforç i millora han estat desenvolupades conjuntament amb l’Ajuntament de Ciutadella.

Les millores se centren essencialment en l’habilitació de punts de control d’accés a les platges de Cala en Turqueta, Macarella i Son Saura, dins els camins de titularitat del Consell Insular de Menorca, on es podrà fer un gir complet en cas que l’estacionament estigui tancat per estar ple. En aquests punts es podrà tancar físicament l’accés als estacionaments amb una barrera. A més, del 15 de juny al 15 de setembre en aquests mateixos punts es comptarà amb el suport d’un vigilant de seguretat.

Per altra banda, també s’amplia el període i l’horari del servei d’informació i control dels accessos, que es prestarà del 15 de maig al 30 de setembre i a partir de les 8 o 8.30 hores del matí depenent de l’estacionament.

Així, el servei es veurà reforçat tant en nombre d’informadors-controladors com en període i horari d’informació i control, passant de 9 informadors-controladors a 11 amb el suport de 3 vigilants de seguretat. Pel que fa a l’horari, s’amplia en 1 hora al matí començant el servei una hora abans del que s’havia fet fins ara, i allargant el servei 3 dies més, del 27 al 30 de setembre.

El servei surt a licitació per un import de 141.852,58 euros més IVA, i en la modalitat de contracte reservat per tal d’afavorir la inserció sociolaboral de col·lectius vulnerables en el marc de les polítiques actives de feina i del repte de la cohesió social.


Maó, 27 de desembre de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS