Notícies i actualitat

El Consell Insular inaugura l'exposció itinerant "Pintors d'Avui" al Claustre del Carme de Maó

Data : 16/04/2013

El passat divendres 12 d'abril a les 20 hores, a la Sala d'Exposicions del Claustre del Carme de Maó, es va inaugurar l’exposició itinerant “Pintors d'avui”, com a continuació dels actes institucionals que el Govern Balear i el Consell Insular de Menorca van organitzar amb motiu del Dia de les Illes Balears d'enguany.

Després d'estar unes setmanes a la Sala de Cultura del Roser de Ciutadella (de finals de febrer a meitat de març), ara li ha tocat el torn a la Sala d'Exposicions del Claustre del Carme de Maó, espai que ha cedit l'Ajuntament de Maó per fer l'exposició, que romandrà oberta fins el 4 de maig.

Aquesta mostra col·lectiva, basada en el llibre titulat “Menorca, Pintors d'Avui”, ens apropa al panorama de la pintura que es fa a Menorca des finals del segle XX fins l'actualitat, a través de l'obra dels nostres pintors contemporanis, que marquen el camí de l'art i van renovant contínuament el seu llenguatge, la qual cosa ens demostra que la creació pictòrica a Menorca està ben viva.

A la mostra es podran contemplar obres de quasi-bé 50 artistes d'avui, que representen els més diversos estils: des del realisme al paisatgisme, sense deixar de banda la pintura de nova figuració i la experimentació

Van inaugurar la mostra la consellera de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca, Maruja Baíllo, i la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Maó, Elisa Mus.

Aquesta exposició es podrà veure també pròximament a la Sala de Cultura de Sant Diego d'Alaior, del 10 de maig al 2 de juny

Maó, 15 d'abril de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS