Notícies i actualitat

Weekend Menorca Reserva de la Biosfera a Santa Eularieta (alternanits 2016-2017)

Data : 19/12/2016

Aquest cap de setmana, els dies 17 i 18 de desembre, es va dur a terme a la instal·lació juvenil de Santa Eularieta, el segon campament monotemàtic del programa AlternaNits 2016-2017 anomenat “Menorca Reserva de la Biosfera”, un cap de setmana organitzat per l'INJOVE per gaudir d'activitats lúdiques i educatives i que ha comptat amb la col·laboració com a co-organitzadors dels de monitors/es en pràctiques del programa de Garantia Juvenil “Cap d’Artrutx” que realitza el departament d’Ocupació Projecció Econòmica i Esports del Consell Insular de Menorca.

Un total de 23 joves de tota l’illa van gaudir de manera totalment gratuïta d'un cap de setmana temàtic, ple d'activitats i emocions que s'inicià el divendres dia 16 fins al diumenge dia 18 de desembre. Els joves van aprofitar el dissabte matí per gaudir d’una visita guiada a Alforí de Dalt, finca pública ubicada al nord del terme municipal de Ciutadella, a prop de la platja del Pilar. La visita forma part del Programa d’Educació Ambiental que realitza l’Agència Reserva de Biosfera del Consell Insular de Menorca.

El proper campament està previst pel cap de setmana del 27 a 29 de gener, amb el tema “Menorca Cultural»”. Enguany es duran a terme 6 activitats de cap de setmana.

El programa Alternanits comprèn un ampli ventall d'activitats d'oci saludable i està dirigit a joves de 14 a 30 anys. Amb aquesta són ja vuit edicions realitzades satisfactòriament i amb un nombre creixent de participants. A l’anterior edició del programa Alternanits van participar joves de totes les poblacions de Menorca amb una participació global de 5.317 joves amb la realització de 21 tallers, 9 activitats d’àmbit insular i municipal i 4 colònies de cap de setmana anomenades weekends monotemàtics.

El programa Alternanits és finançat pel Consell Insular de Menorca, amb l’organització de l’INJOVE i compta amb la col·laboració de tots els ajuntaments de Menorca.

Per a més informació podeu contactar amb www.alternanits.com o 971365073 / 971 356050.

Maó, 19 de desembre de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS