Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca adjudica el contracte d’obres de la millora del tram les “Cases de s’Ateneu” de la carretera Me-8

Data : 19/12/2016

El Consell Insular de Menorca ha aprovat en consell executiu d’avui, dia 19 de desembre de 2016, l’adjudicació del contracte d’obres de Repavimentació i millora de les infraestructures de la carretera Me-8 que enllaça els municipis de Maó i Sant Lluís, en el tram del PK 1+500 al PK 2+100 conegut com les Cases de s’Ateneu. Aquesta actuació s’emmarca dins el Pla d’Inversions en Carreteres del Departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca.

L’empresa adjudicatària és M. Polo S.L. per un import de 899.362,38 euros més IVA.

Les actuacions previstes són: una nova pavimentació amb calçada, voreres i vial no motoritzat, la reordenació del trànsit (que serà de sentit únic), la millora de l’enllumenat amb tecnologia led i la millora de les infraestructures. Així mateix, està previst que el projecte resolgui el problema d’aigües que afecta des de fa anys amb inundacions a les Cases de s’Ateneu.

Cal recordar, que per a l’execució d’aquestes obres s’ha signat un conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Maó, en base al qual aquest darrer es fa càrrec del finançament de la millora de les infrestructures dels serveis municipals d’aigua potable i sanejament.

La previsió de la institució insular és iniciar l’execució de les obres dins el proper mes de gener de 2017.

Maó, 19 de desembre de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS