Notícies i actualitat

El Departament de Benestar Social i Joventut del Consell Insular es reuneix amb els diferents ajuntaments de Menorca per consensuar i aprovar un protocol d'actuació en matèria de protecció dels menors

Data : 10/04/2013

Avui ha quedat constituïda la Comissió Mixta de Seguiment, creada dins el marc del conveni de col·laboració signat entre el Consell Insular de Menorca amb tots els municipis de l'illa. Aquesta comissió està formada per un responsable polític i un responsable tècnic de cada administració, amb veu i vot, per tal d'afavorir el debat de les línies de treball en xarxa en l'àmbit de menors. També poden participar-hi altres professionals que considerin les corporacions, amb veu però sense vot. La presideix la directora insular d'Atenció a la Dona, Infància, Drogodependències, Immigració i Joventut, Cristina Fernández.

La Comissió ha aprovat avui el Protocol d'actuació en matèria de protecció de menors que han elaborat els representants tècnics del Consell i els de les corporacions locals. Aquest protocol permetrà donar una resposta més ràpida i eficient a les necessitats d'intervenció amb menors en situació de risc o de desprotecció, ja que s'hi acorden les accions que duran a terme els diferents equips a fi d'evitar duplicitats, retards o inconsistències.

Maó, 10 d’abril de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS