Notícies i actualitat

Rècord de visites al web Menorca Reserva de Biosfera, amb més de 3.500 al mes de març

Data : 10/04/2013

Des que es posà en servei a mitjan mes de gener d’enguany, el web http://www.biosferamenorca.org/ ha tingut un rècord de visitants, el mes de març, amb 3.538 visites, segons dades de la Conselleria d’Economia, Medi Ambient i Caça.

De fet, els arxius més descarregats han estat el programa del I Congrés d’Energies Renovables i Sostenibilitat en Territoris Insulars i el projecte de Candidatura de Geoparc.

Aquestes dades indiquen que «el Consell Insular de Menorca s’ha de posicionar estratègicament en els sectors de l’energia, l'aigua i la valorització dels residus, aprofitant la creixent presa de contacte de la majoria de la població cap a la sostenibilitat ambiental en totes les seves dimensions», argumenta el conseller d’Economia, Medi Ambient i Caça, Fernando Villalonga.

Precisament, demà s’inaugura el I Congrés d’Energies Renovables i Sostenibilitat en Territoris Insulars en el marc dels vint anys de vida de la reserva de biosfera, amb un ampli programa d’actes.

Es tracta d’un programa de tres dies adreçat, per una banda, a tècnics, professionals, empresaris, innovadors i inversors locals, amb una clara orientació a estimular el creixement del sector energètic local, propiciant la creació de llocs de feina, i, per altra banda, amb conferències, debats, tallers i exposicions oberts a tota la ciutadania perquè en prengui consciencia.

Aquest congrés es divideix en tres grans eixos: anàlisi de la situació actual, alternatives per a un canvi de model, i les possibilitats de futur. El president del Cabildo de El Hierro, Alpidio Armas, diferents representants del Govern balear, científics, empresaris –tant locals com forans com Red Eléctrica Española o Endesa– arquitectes i membres del GOB, seran alguns dels participants.

Maó, 10 d’abril de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS