Notícies i actualitat

Sine Dolore col·labora amb el Consell Insular i l'Ajuntament des Castell per apadrinar la rotonda de l'església del Roser

Data : 09/04/2013

L'associació Sine Dolore ha fet una passa endavant i s'ha ofert per apadrinar la rotonda ubicada davant l'església del Roser, a l'entrada des Castell, com a mostra de la seva voluntat per col·laborar amb l'Administració pública en el manteniment de diferents infraestructures.

«Des de Sine Dolore creim que tota la societat té la responsabilitat de col·laborar, en la mesura de les seves possibilitats, en el manteniment del nostre model d’Administració pública, i en aquest sentit posam el nostre granet d’arena», explica el doctor Jordi Moya, com a president d’aquesta entitat.

«Són d'agrair la sensibilitat i les iniciatives d'entitats privades, compromeses amb Menorca i amb l'aspecte dels seus llocs públics, conscients del valor que açò té», explica el conseller de Mobilitat i Projectes del Consell Insular de Menorca, Luis Alejandre.

En aquest cas es tracta d'una zona on la Conselleria de Mobilitat i Projectes del Consell Insular de Menorca ha impulsat recentment una millora notable per tal d'augmentar la seguretat, entre altres motius.

Concretament, s'ha adaptat la parada de bus a les necessitats del col·lectiu de minusvàlids i s'han instal·lat dues marquesines per protegir els usuaris de les inclemències del temps. També s'ha aixecat el paviment enfonsat a causa del trànsit d'autobusos, s'ha construït un carril d'acceleració-aturada de bus i es preveu de col·locar-hi baranes a fi d'augmentar la seguretat dels estudiants i dels usuaris de les instal·lacions esportives que hi ha a prop.

Les obres han tingut un cost de 34.650 euros i han estat sufragades pel Departament de Mobilitat i Projectes del Consell Insular de Menorca. Tanmateix, s'ha aconseguit un estalvi de 8.145 euros en el preu dels treballs gràcies a la baixa del 20%.

El conseller responsable d'aquest departament del Consell Insular, Luis Alejandre, i el batle des Castell, Lluís Camps, valoren de forma positiva els treballs realitzats tenint en compte que es tracta d'una de les parades de bus més transitades de Menorca.

Maó, 9 d’abril de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS