Notícies i actualitat

127 alumnes reben el seu diploma acreditatiu d’haver superat diferents cursos del sector agrari

Data : 06/04/2013

Un total de 127 alumnes han rebut avui al Centre de Capacitació i Experiències Agràries de Sa Granja el seu diploma acreditatiu després d’haver superat un dels vuit cursos sobre el sector agrari que ha organitzat enguany la conselleria d’Economia, Medi Ambient i Caça del Consell Insular de Menorca.

Concretament, s’han realitzat els cursos d’Aplicador-manipulador de productes fitosanitaris, de Plagues i malalties de la vinya, de Control integrat de l’escarabat de les palmeres, de Bones pràctiques de poda i dendrocirugia de palmeres, de Prevenció de riscos laborals a les explotacions agràries, de Noves tecnologies per a l’estalvi energètic en els medis de producció agrícola-ramaders, de Tast d’aliments i begudes, i d’Apicultura

El Centre de Capacitació i Experiències Agràries de Sa Granja de Maó, el Centre d’Artesania des Mercadal, el Consell Insular de Menorca i Sa Roqueta a Ciutadella, han estat els escenaris on s’han impartit aquests cursos, amb un total de 160 hores de formació, des de la darrera setmana de gener fins a la segona de març. Encara que han estat organitzats pel Consell Insular de Menorca, el seu finançament procedia del Govern balear i del Fons Europeu de Formació.

El conseller d’Economia, Medi Ambient i Caça, Fernando Villalonga; el director insular José Luis Orfila i el director del Centre de Capacitació i Experiències Agràries de Sa Granja, Joan Bustamante, han estat les persones encarregades de lliurar els diplomes acreditatius.

Per la seva part, el conseller Villalonga ha explicat als assistents que la formació contínua és un dels factors que possibilita accedir a millors condicions laborals “i més ara que l’actual situació requereix de personal més qualificat encara”.

Fernando Villalonga també ha aprofitat per recordar que a partir de juny s’obre el termini de matrícula per al cicle formatiu de Capacitació Agrària que s’imparteix a Sa Granja i que les persones interessades es poden adreçar a aquest edifici per a més informació.


Relació dels cursos:
-- Curs Qualificat d'aplicador - manipulador de productes fitosanitaris, de 60 hores de durada, que s'ha fet al Centre de Capacitació i Experiències Agràries (Sa Granja). 36 DIPLOMES.
-- Curs d'Apicultura, de 15 hores de durada, que s'ha fet al Centre de Capacitació i Experiències Agràries (Sa Granja). 19 DIPLOMES.
-- Curs de Plagues i malalties de la vinya, de 15 hores de durada, que s'ha fet al Centre d'Artesania des Mercadal. 14 DIPLOMES.
-- Curs Noves tecnologies per a l'estalvi energètic en els medis de producció agrícoles ramaders, de 15 hores de durada, que s'ha fet al Consell Insular de Menorca. 3 DIPLOMES.
-- Curs Prevenció de riscos laborals a les explotacions agràries, de 15 hores de durada, que s'ha fet a Sa Roqueta (Ciutadella). 8 DIPLOMES.
-- Curs Tast d'aliments i begudes, de 5 hores de durada, que s'ha fet al Centre de Capacitació i Experiències Agràries (Sa Granja). 9 DIPLOMES.
-- Curs Control integrat de l'escarabat de les palmeres, de 20 hores de durada, que s'ha fet al Centre de Capacitació i Experiències Agràries (Sa Granja). 18 DIPLOMES.
-- Curs Bones pràctiques de poda i dendrocirugia de palmeres, de 15 hores de durada, que s'ha fet a Sa Roqueta (Ciutadella). 20 DIPLOMES.

Maó, 6 d'abril de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS