Notícies i actualitat

El Consell Insular ha aprovat la convocatòria d'ajuts d'enguany per donar suport a les entitats culturals

Data : 04/04/2013

El Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca ja ha tret la convocatòria d'ajuts destinats a entitats culturals, dotada amb la quantitat de 100.000 euros, com preveu el Pla Estratègic de Subvencions del Pressupost General del Consell Insular de Menorca per a l'exercici 2013.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és donar suport a la realització dels projectes culturals que les entitats culturals de l'illa desenvolupen en l'àmbit de Menorca, per tal que puguin oferir durant tot l'any activitats culturals arreu de Menorca i potenciar, així, els projectes no lucratius de les entitats.

Poden participar en la convocatòria les associacions culturals sense ànim de lucre, legalment constituïdes i inscrites en el Registre d'Associacions de les Illes Balears, l'àmbit d'actuació de les quals sigui l'illa de Menorca. També poden participar-hi les associacions l'àmbit d'actuació de les quals sigui les Illes Balears, sempre que disposin d'una delegació o un establiment a Menorca.

Les bases han estat publicades en el BOIB de dia 4 d'abril de 2013, i també es poden consultar a la pàgina web del Consell. El termini de presentació de sol·licituds acaba dia 4 de maig de 2013.

«Com sempre, i d'acord amb les nostres possibilitats, des del Consell Insular de Menorca volem donar l'oportunitat a les entitats culturals que desenvolupin projectes engrescadors», explica la consellera de Cultura, Patrimoni i Educació, Maruja Baíllo.

Maó, 4 d'abril de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS