Notícies i actualitat

El Consell Insular fa una valoració positiva de les noves rutes aèries
d'estiu, però continua treballant per millorar les connexions en
les temporades baixa i mitjana

Data : 02/04/2013

La Conselleria de Turisme del Consell Insular de Menorca fa una valoració positiva de les 17 noves rutes aèries amb les quals aquest estiu l'illa estarà connectada amb diferents països, com ha informat avui Aena, encara que recorda que des de l'equip de govern insular es continua fent feina, juntament amb el sector i a través del Comitè de Rutes Aèries, per millorar les freqüències en les temporades baixa i mitjana.

«Valoram de forma molt positiva que hi hagi vol directe amb Suïssa, perquè es tracta d'un mercat molt interessant tenint en compte l'alt poder adquisitiu dels ciutadans d'aquest país, que valoren molt gaudir de la cultura i la gastronomia de la destinació que visiten i, alhora, estan interessats en un turisme de natura i actiu», explica la consellera de Turisme, María Salomé Cabrera.

En total, l'aeroport de Menorca comptarà amb 67 rutes, quinze de les quals estaran connectades amb ciutats espanyoles. De fet, és destacable la connexió amb Sevilla, amb la qual es reforça la connectivitat amb les grans ciutats espanyoles i amb la resta amb capitals europees. El Regne Unit, principal mercat estranger que visita l'illa tradicionalment, disposarà de 29 vols.

Tot i així, l'equip de govern insular treballa de forma conjunta amb les diferents conselleries, el sector i el Comitè de Rutes Aèries per millorar les connexions en les temporades baixa i mitjana. «El nostre objectiu passa per recuperar la temporada turística de sis mesos i treballar en la diversificació de mercats», assegura la consellera Cabrera.


Maó, 2 d'abril de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS