Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca millorarà el camí d’accés a la platja de Macarella

Data : 14/12/2016

El Departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca executarà millores en el paviment i en els elements de delimitació del camí d’accés a la platja de Macarella, en un tram de 690 metres de longitud abans de l’aparcament públic, i en el camí per a vianants de 1000 metres de longitud des de l’aparcament fins a la platja.

L’objectiu d’aquesta actuació és preservar els vials d’accés a la platja i alhora reforçar la seva seguretat.

En el camí de trànsit motoritzat abans de l’aparcament públic els treballs consistiran en la restitució superficial del paviment existent, que comprèn un tram de 690 metres amb doble tractament superficial, així com la delimitació del camí mitjançant pals i corda en un tram de 135 metres.

En el camí per a vianants des de l’aparcament fins a la platja els treballs consistiran en la reparació del paviment amb aportació, anivellació i compactació de material granular, la recol·locació dels elements de delimitació del camí com pals de fusta i corda, i la substitució d’algunes senyals indicatives.

La previsió de la institució insular és executar aquestes millores dins el primer trimestre de 2017, quan es disposi de l’informe de Xarxa Natura en tràmit en aquest moment. L’import previst per aquestes actuacions és de 35.000 euros més IVA.


Maó, 14 desembre de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS