Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca i l’Associació Fra Roger Gastronomia i Cultura han signat un conveni de col·laboració per a la cessió de llibres de cuina a la Biblioteca pública des Mercadal

Data : 14/12/2016

El conveni el van signar el dimarts 13 de desembre de 2016 entre el Conseller de Cultura i Educació del Consell Insular de Menorca, Miquel Àngel Maria Ballester, i el President de l'Associació Fra Roger gastronomia i cultura, Josep Borràs Anglada.

El Consell és el coordinador i gestor de la Xarxa de Biblioteques de Menorca (en la qual hi ha Biblioteca pública municipal des Mercadal que, per cert, ja té un centre d’interès dedicat a la cuina i la gastronomia); i Fra Roger és una entitat cultural i gastronòmica que reb i/o adquireix llibres i publicacions sobre gastronomia i que, a més, vol fomentar la donació de llibres i publicacions de cuina entre la població.

En virtut d’aquest conveni, a mesura que Fra Roger vagi rebent o adquirint llibres i publicacions, els cedirà al Consell, per tal que siguin dipositats en un lloc visible i adient de la Biblioteca des Mercadal, que podrà denominar-se “Secció Gastronòmica Fra Roger”; a més, Fra Roger fomentarà entre els seus membres, amics i seguidors, la cessió de fons bibliogràfics de temàtica gastronòmica al Consell, per a incorporar-los també a la biblioteca.

Per la seva part, el Consell es compromet a salvaguardar l'esmentat fons, donar-li el mateix tractament que la resta del fons de la biblioteca, i a fer-ne difusió a través dels canals habituals de la Xarxa de Biblioteques de Menorca.

Ambdues entitats podran organitzar a la mateixa biblioteca (o a qualsevol altre indret adient, com per exemple a fires), activitats de divulgació d’aquests fons bibliogràfics, com ara conferències, presentacions, demostracions gastronòmiques, etc, per tal de fomentar el coneixement del patrimoni culinari de Menorca i la cuina en general.

Maó, 14 de desembre de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS