Notícies i actualitat

Susana Mora assisteix a la clausura del curs per a la formació de guies turístics a la seu de la Universitat de les Illes Balears

Data : 14/12/2016

La vicepresidenta primera i consellera d'Ordenació Territorial i Turística, Susana Mora, va assistir ahir a la clausura del curs per a la formació de guies turístics a la seu de la Universitat de les Illes Balears.

El curs, que va començar el passat dia 21 de novembre, ha constat de 62 hores i s'ha basat en el patrimoni cultural i espais naturals de les Illes Balears. Els alumnes han adquirit els coneixements sobre la matèria anterior i a més, sobre acompanyament i assistència a grups de turistes o visitants.

Els assistents al curs hauran de demostrar que han adquirit els coneixements mitjançant una prova d'avaluació i entrega d'un treball relacionat amb una ruta turística.

Susana Mora explica que els alumnes li han traslladat que el curs ha estat un èxit, tant pel seu contingut com pels docents que l'han impartit. De fet, s'havia programat el curs per a un mínim de 10 alumnes i màxim de 50. La inscripció d'aspirants ha superat els 50, amb aquesta formació es dóna l'oportunitat a persones amb titulació acadèmica de tenir una preparació professional enfocada al turisme.

Al llarg de la visita els alumnes van poder compartir amb la vicepresidenta preocupacions, suggeriments i preguntes entorn de la gestió del turisme a Menorca. Mora va destacar la importància de la professió de guia turístic a l'hora de donar una bona imatge del nostre destí i de transmetre la nostra cultura, historia i costums.

Amb aquest curs que s’integra en el pla de formació del Pla de Desenvolupament Turístic de Menorca, s’ofereix l'oportunitat a 50 alumnes de poder-se habilitar com a guies turístics en durant la pròxima temporada.


Maó, 14 de desembre de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS