Notícies i actualitat

El Consell Insular i l'Ajuntament de Maó col·laboren per millorar la zona de Ses Cases de S'Ateneu

Data : 22/03/2013

La conselleria de Mobilitat i Projectes del Consell Insular de Menorca i l'Ajuntament de Maó han col·laborat per millorar la zona de Ses Cases de S'Ateneu de la carretera que uneix aquesta població amb la de Sant Lluís.

Concretament, s'ha habilitat una nova ària de descans per donar servei als veïns i visitants d'aquesta zona a un solar de domini públic propietat del Consell Insular.

Els treballs han consistit en la millora de paviments, poda d'arbres, recuperació d'un antic canal de reg de marès i adequació d'accés i apertura de portellada. En total ha tingut un cost de 8.000 euros a càrrec del Consell Insular.

L'Ajuntament de Maó, per la seva part, ha millorat voreres i ha col·locat baranes de seguretat a les zones més deteriorades a fi d'evitar l'estacionament dels vehicles que actualment aparquen al lateral de la via perquè ho puguin fer a un lloc més adequat.

“Es tracta d'una primera fase de millora d'aquesta zona en tant no s'acabi de consensuar el projecte definitiu i es disposi dels fons suficients”, explica el conseller de Mobilitat i Projectes, Luis Alejandre.

Des de l'Ajuntament de Maó, el tinent de batle Mateu Ainsa explica que “qualsevol de les accions fetes, per petita que sigui, ja aporta un benefici al ciutadà i en aquest cas hem de celebrar la col·laboració entre les dues administracions públiques per facilitar aquestes millores”.

Maó, 22 de març de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS