Notícies i actualitat

El Consell Insular i Creu Roja renoven el conveni de col·laboració per donar cobertura de primers auxilis a les proves d'esport en edat escolar

Data : 22/03/2013

La Conselleria de Cooperació Local, Esports i Habitatge del Consell Insular de Menorca ha renovat avui el conveni de col·laboració amb Creu Roja amb la finalitat de donar la cobertura de primers auxilis, en cas de necessitat, a les trobades de les proves d'esport en edat escolar, que és competència d'aquesta administració.

Així ho han rubricat de forma oficial el conseller responsable d'aquest departament, Juanjo Pons, i el president del Comitè Local de Creu Roja Espanyola d'Alaior, Sebastià Ameller.

En virtut d'aquest acord de col·laboració, el Consell Insular aporta 3.500 euros i Creu Roja el personal i el material necessari, consistent en una ambulància de suport vital bàsic i una altra de suport vital avançat, segons la modalitat esportiva de què es tracti.

Encara que l'objectiu principal del present conveni és donar cobertura a les proves d'esport en edat escolar, la Conselleria de Cooperació Local, Esports i Habitatge intentarà, en la mesura que sigui possible, atendre també altres esdeveniments esportius.

«Des del Consell Insular de Menorca volem que les trobades de proves d'esport en edat escolar que organitzam es duguin a terme amb totes les garanties de seguretat», explica el conseller Juanjo Pons.

Maó, 22 de març de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS