Notícies i actualitat

El Consell Insular fa de mediador entre Autoritat Portuària i el grup de ciutadans que vol modificar el projecte d'abocament controlat a la mar del material del dragatge del port de Maó

Data : 19/03/2013

El conseller de Mobilitat i Projectes, Luis Alejandre, en qualitat de president en funcions del Consell Insular de Menorca, ha rebut avui matí a la seu de Maó un grup de persones amb un manifest en relació amb el projecte d'abocament controlat a la mar del material del dragatge del port de Maó.

Durant aquesta reunió, que ha tingut lloc a partir de les 10.30 hores, el conseller Alejandre s'ha compromès a fer de mediador davant Autoritat Portuària perquè aquest projecte es dugui endavant amb totes les mesures de seguretat mediambiental que fixen els diferents informes.

A les 12.00 hores, el conseller Alejandre ha mantingut una nova reunió a la seu de Maó del Consell Insular amb un representant d'Autoritat Portuària per verificar personalment que aquest projecte compta amb el suport tècnic de les diferents administracions públiques implicades.
En qualsevol cas, a petició d'Alejandre, Autoritat Portuària ha accedit a reunir-se demà a les 13.30 hores amb una representació d'aquest grup de ciutadans per donar-los les explicacions oportunes i per escoltar el que han de dir aquestes persones.

«Encara que el Consell Insular no té competències en aquest tema, som el Govern de Menorca i estam preocupats i ocupats en totes les qüestions que poden afectar la vida tant dels residents com dels visitants. Per aquesta raó, primer escoltam el que diu la ciutadania i després demanam a Autoritat Portuària que actuï amb la màxima diligència i responsabilitat social envers aquesta situació», explica Alejandre.

Maó, 19 de març de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS