Notícies i actualitat

El Consell augmenta la seguretat dels ciclistes a les carreteres de Menorca

Data : 05/03/2013

L'equip de govern del Consell Insular de Menorca col·locarà 45 senyals als accessos a les carreteres de l'Illa recordant la necessitat de respectar la distància mínima de 1,5 metres entre els diferents vehicles i els ciclistes.

Aquesta actuació és només una més de les iniciatives per augmentar la seguretat a la xarxa viària de Menorca per aquest col·lectiu que es debatran al si d'una comissió de la qual formaran part la Guàrdia Civil de Tràfic, la Federació Balear de Ciclisme i la seva delegació a l'Illa, la Penya Ciclista Ciutadella, la Peña Ciclista Mahonesa, el club esportiu Es Port, l'Associació Cicloturista Menorca, el club ciclista Centre de s'Illa, el club ciclista 42x21 d'Alaior, l'empresa Sport Center, i les conselleries de Cooperació Local, Esports i Habitatge, de Turisme i de Mobilitat i Projectes.

Aquesta comissió es reunirà cada darrer divendres del mes a les 19 hores per coordinar diferents accions i iniciatives. En aquest sentit, el conseller de Mobilitat, Luis Alejandre, explica que les actuacions a desenvolupar a la carretera ja preveuen l'habilitació de 2,5 metres de vorals.

El conseller de Cooperació Local, Esports i Habitatge, Juanjo Pons, recorda que augmentar la seguretat per als ciclistes és millorar el potencial turístic de Menorca i és que l'Illa compta amb 682 quilòmetres de rutes cicloturístiques i camins públics accessibles.

Maó, 5 de març de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS