Notícies i actualitat

Els bombers van protagonitzar 627 actuacions durant l'any 2012

Data : 06/03/2013Segons la memòria del Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis dels Bombers de Menorca de 2012, l'any passat van tenir un total de 627 actuacions, el mateix nombre que al 2011. D'aquestes, 180 corresponien a incendis, 35 per falsa alarma, 16 per exhauriments, 159 d'auxili o salvaments, 11 de trànsit, 157 de prevenció, 19 d'inspecció, 28 de divulgació i 22 de pràctiques.

Així ho han explicat avui el conseller de Cooperació Local, Esports i Habitatge, Juanjo Pons; el cap del Servei Insular de Prevenció i Extinció d'Incendis i salvament, Joan Gorrias, i la directora insular, Assumpta Vinent.

El conseller Juanjo Pons ha destacat l'augment del torn mínim de guàrdia fins a tres bombers com a factor que augmenta la seguretat, fet constatat per Gorrias.

Entre les novetats de 2012 també cal ressaltar el trasllat al nou parc de bombers de Maó, la incorporació d'una autobomba urbana lleugera pensada per a la intervenció en centres urbans, l'adquisició de noves llances per al llançament d'escuma, l'eliminació de la dotació del destacament de bombers semiprofessionals d'Alaior o la renovació del conveni amb Autoritat Portuària, que implica, entre altres coses, la recepció d'un vehicle de braç articulat per a actuacions en alçada.

La liquidació del pressupost de 2012 ha estat d'1,7 milions d'euros, dels qual el Consell Insular de Menorca aporta el 50%.

Maó, 6 de març de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS